loading
mayren mayren, web sjedište, web stranica
MAYREN

Mayren

KLIJENT

Agencija za iznajmljivanje i upravljanje luksuznim nekretninama
www.mayren.hr

GODINA

2020.

USLUGE

KREIRANJE VERBALNOG IDENTITETA (NAZIV I POTPIS BRANDA) KREIRANJE VIZUALNOG IDENTITETA I KOMUNIKACIJE WEB SJEDIŠTE

Majda i Miren, u Fabulu su došli sa željom da svoje nove djelatnosti upravljanja i iznajmljivanja nekretnina, oforme u zajednički brand koji će jasno komunicirati klijentima što sve nude. Lako pamtljivo ime za domaće i strano tržište, moderan i čist dizajn te web sjedište s intuitivnim korisničkim iskustvom bilo im je na vrhu prioriteta.

Kreiranje verbalnog identiteta

Kreirajući verbalni identitet, inspiraciju smo pronašli u spoju njihovih imena i djelatnosti. Početna slova njihovih imena, savršeno su se podudarala s djelatnostima koje nude: MA(jda) + (mi)REN te MA(nagement) + REN(tals) = MA i REN = MAYREN. Nekad je izrada werbalnog identiteta gotovo matematički točna, a zadovoljava svim zahtjevima klijenta, tržišta i struke. Nazivu smo dodali potpis Management & Rentals kako bismo istaknuli glavne djelatnosti branda.

mayren, web sjedište, web stranicaKreiranje vizualnog identiteta i komunikacije

U kreiranju vizualnog identiteta inspiraciju smo pronašli u Istri, gdje se nalaze nekretnine, te u njezinom zelenilu. Tipografsko rješenje razigrali smo piktogramom nekretnine, kućice koja je napravljena dvostrukom simetrijom slova Y - veznika unutar naziva. Iz logotipa izdvojili smo piktogram i napravili jednostavan, a upečatljiv uzorak vizualne komunikacije za društvene mreže. Vizualni identitet prenijeli smo i na njihova vozila, kako bi brand vidio svijeta, a i svijet njega.

mayren, web sjedište, web stranica mayren, web sjedište, web stranica mayren, web sjedište, web stranica mayren, web sjedište, web stranica mayren, web sjedište, web stranica mayren, web sjedište, web stranica

Web sjedište

Kako bi korisnici lako koristili web sjedište i u nekoliko klikova saznali sve potrebne informacije odlučili smo se za multisite - supersjedište sastavljeno od glavne domene (koja predstavlja cjelokupni brand) i dvije poddomene (svaka predstavlja područje djelatnosti). Ovisno o interesu, korisnici se upućuju na onaj dio supersjedišta koji ih zanima. Zahvaljujući poddomenama, stranice su jasno razdjeljene i nisu pretrpane sadržajem. Osim korisnicima web sjedišta, multisite je odlično rješenje i za Mayren tim; na jednoj platformi imaju cijelo poslovanje što ubrzava ažuriranje sadržaja i smanjuje troškove održavanja sjedišta.

mayren, web sjedište, web stranica mayren, web sjedište, web stranicaOstali radovi

LIGHTWAVE
MADFLY DESIGN
GP KRK