loading
Life - Novi List, rebranding Life - Novi List, rebranding

LIFE

KLIJENT

NOVI LIST - Life
www.novilist.hr/life/

GODINA

2020.

USLUGE

REBRANDING

Lifestyle platforma Novog lista inspirirana najnovijim trendovima iz područja mode & ljepote, zdravlja, gastronomije i roditeljstva.

Zahtjev

Napraviti suvremen vizualni koncept koji će komunicirati osnovne karakteristike branda; zadržati prepoznatljive karakteristike poput boje, a promijeniti pojavnost i udahnuti mu novi život. Vizualni i identitet trebao je popratiti i pamtljiv slogan koji opisuje živahnost branda.

Izazov

Uklopiti elemente glavnih karakteristika branda u elemente vizualnog identiteta koji će komunicirati gradsku vrevu i suvremeni lifestyle, a jednako dobro funkcionirati digitalno, kao i u tisku.

Rješenje

Koristeći postojeće brand elemente poput ružičaste boje, stvorili smo novi suvremeni vizualni identitet. Kako bi iskomunicirali grad, odnosno prostor, napravili smo custom made 3D tipografsko rješenje, a gradient efektom ružičaste boje prikazali smo fluentnost grada koji teče. Novim sloganom, obuhvatili smo glavnu poantu branda koji je Inspiriran gradom.

Rebranding

Inspiriran gradom u kojem djeluje, Rijekom, vrevom Korza, ulica i trgova te ljudima koji u njemu žive, Life je platforma koja je i sama puna života. Imajući na umu grad kao prostor i grad kao živi organizam, osmislili smo novi identitet koji komunicira njegovu višeslojnost i urbanost. Korištenjem tipografskog 3D rješenja istaknuli smo dimenziju dubine, koju posjeduje svaka priča - bilo da se radi o modi, ljepoti, zdravlju ili gastro svijetu. Iskoristili smo liniju koja daje dojam pokreta, dinamike, prolaznosti - u vizualnosti i gradientalnoj boji. Novi identitet upotpunili smo sloganom Inspiriran gradom - jer nepresušna inspiracija koju stvara grad i njegovi ljudi, središnji su dio portala, a i ovog našeg dizajna.

PRIJE
POSLIJE
Life - Novi List, rebranding
Life - Novi List, rebranding
Life - Novi List, rebranding
Life - Novi List, rebranding
Life - Novi List, rebranding Life - Novi List, rebranding Life - Novi List, rebranding Life - Novi List, rebranding Life - Novi List, rebranding

Ostali radovi

GP KRK
IN TECH
SURF 'N' FRIES