loading
gpkrk netifit,netifit.com,global fitness network, fitness,web sjedište,web,digitalna marketing strategija,bootcamp,dizajn,marketing,Lošinj,trener,program,vježbanje,konvencija
netifit,netifit.com,global fitness network, fitness,web sjedište,web,digitalna marketing strategija,bootcamp,dizajn,marketing,Lošinj,trener,program,vježbanje,konvencija

NETIFIT

KLIJENT

Netifit, global fitness network
www.netifit.com

GODINA

2017.

USLUGE

WEB SJEDIŠTE DIGITALNA MARKETING STRATEGIJA

Netifit je dio globalne fitness mreže koja organizira razna događanja: Od bootcampova do fitness konvencija diljem svijeta. To je koncept koji je nastao prema ideji francuskog konzultanta sporta - spojiti educirane fitness trenere s predivnim lokacijama otoka Lošinja.

Zahtjev

Bilo je potrebno osmisliti višejezično rješenje putem kojeg bi zaljubljenici u fitness ma gdje se na svijetu nalazili, mogli koristiti uslugu klijenta.

Izazov

Višejezičnost projekta predstavljala je poseban izazov. Konvencija za koju smo izradili web sjedište fokusirala se na francusko, britansko, talijansko i hrvatsko tržište. Osim samog jezika trebalo je premostiti i neke ekonomsko-gospodarske razlike između tržišta (načine kartičnog plaćanja i sl.).

Rješenje

Pronašli smo rješenje za rezervaciju i kupnju fitness odmora na otoku Lošinju, uz popratno brendiranje samog koncepta.

Web sjedište

Za potrebu fitness konvencije koja se održavala na Lošinju, kreirali smo jedinstveno višejezično web sjedište na kojima su klijenti, osim osnovnih informacija, mogli rezervirati ili kupiti vaučer za fitness odmor. Osim custom dizajna, posebnost je što sjedište omogućuje plaćanje karticama putem naplatnog sustava francuske banke.

netifit,netifit.com,global fitness network, fitness,web sjedište,web,digitalna marketing strategija,bootcamp,dizajn,marketing,Lošinj,trener,program,vježbanje,konvencija netifit,netifit.com,global fitness network, fitness,web sjedište,web,digitalna marketing strategija,bootcamp,dizajn,marketing,Lošinj,trener,program,vježbanje,konvencija

Digitalna marketing strategija

Za potrebe promocije fitness konvencije kreirane su kampanje putem Facebook-a i Google AdWords-a kojima su targetirani ljubitelji zdravog života i fitness filozofije. Kampanje su bile plasirane na više europskih tržišta.

Ostali radovi

SNATCH
IN TECH
TOWER