loading
gpkrk tower,tower center,tower center,rebranding,dizajn i komunikacijska strategija,shopping,shopping center,rijeka,logotip
TOWER CENTER RIJEKA

TOWER CENTER RIJEKA

KLIJENT

Tower Center Rijeka, shopping center
www.tower-center-rijeka.hr

GODINA

2016./2017.

USLUGE

REBRANDING DIZAJN I KOMUNIKACIJSKA STRATEGIJA

Tower Center Rijeka je jedan od najposjećenijih shopping centera u Hrvatskoj (s godišnjom posjetom od 5 milijuna posjetitelja) koji se rasprostire na pet katova te ima bogatu ponudu sadržaja.

Zahtjev

Klijent je tražio novi vizualni smjer u oglašavanja kako bi se odmaknuo od starih vizualnih rješenja te krenuo ka modernijem izričaju.

Izazov

Bilo je potrebno redizajnirati logotip, na način da ostane prepoznatljiv i zadrži postojeći identitet, ali da se osuvremeni.

Rješenje

Na temelju brand platforme razradili smo nove komunikacijske i vizualne strategije. Logotip smo skratili na njegovu bit te prilagodili lokalnom diskursu.

Rebranding

Logotip smo prilagodili lokalnom diskursu; pojednostavili i stavili naglasak na bitno - Tower - koji je tijekom više od desetljeća djelovanja, postao brend sam za sebe. Raščlanili smo logotip na dijelove te iskoristili prepoznatljivu strukturu u novim vizualima kako bi postigli ujednačenost i prepoznatljivost brenda.

PRIJE
POSLIJE
tower,tower center,tower center,rebranding,dizajn i komunikacijska strategija,shopping,shopping center,rijeka,logotip

Dizajn i komunikacijska strategija

Iskoristili smo dijelove logotipa i kosinu koja se proteže u svima materijalima kao ujednačeni element na svim vizualnim rješenjima te ih učinili standardom vizualne komunikacije.

tower,tower center,tower center,rebranding,dizajn i komunikacijska strategija,shopping,shopping center,rijeka,logotip

Ostali radovi

GP KRK
IN TECH
SURF 'N' FRIES