loading
gpkrk advanced development consulting
advanced development consulting

ADC

KLIJENT

ADC d.o.o.
www.ad-consulting.hr

GODINA

2017./2018.

USLUGE

REBRANDING WEB SJEDIŠTE

ADC je mladi tim stručnjaka koji profesionalnim pristupom radu i primjenom specifičnih znanja stečenih višegodišnjim iskustvom u struci, pružaju specijalizirane usluge na području građevinskog inženjeringa i poslovnog savjetovanja.

Zahtjev

Napraviti intuitivno web sjedište koje će komunicirati dvije glavne djelatnosti ADC-a te redizajnirati logotip.

Izazov

Što jednostavnije prikazati djelatnosti tvrtke. Jednostavnim, čistim dizajnerskim rješenjem obuhvatiti bit i filozofiju tvrtke - web sjedište koje će olakšati komunikaciju s korisnicima i redizajn logotipa na način da ostane prepoznatljiv i zadrži postojeći identitet, ali i dobije suvremeniji ton.

Rješenje

Na temelju dvije glavne podjele djelatnosti tvrtke - redizajnirali smo logotip koji ima dvije osnovne boje sivu i crvenu te prepoznatljiv uzorak koji se komunicira na ostalim materijalima. Posebnost ADC sjedišta očituje se u tome što je organizacijski dualno - podijeljeno u dvije djelatnosti ADC-a, kao i u tome što posjeduje intuitivni step-by-step za korisnika generirani informativni upitnik.

Rebranding

Promijenili smo boje u logotipu; odabirom dvije boje komuniciramo dvije djelatnosti tvrtke te se na taj način djelatnosti odvajaju u svim sredstvima komunikacije. Lomljenjem slova C dobivamo simbol osmijeha kojim naglašavamo pristupačnot i dinamiku tvrtke.

PRIJE
POSLIJE
advanced development consulting
advanced development consulting

Web sjedište

ADC web sjedište je savršen primjer kolaboracije dizajna i softverskog rješenja. Na površini, sjedište je korisnički intuitivno i jednostavno za korištenje, dok u se pozadini nalazi nešto kompliciranija aplikativna logika. Posebnost ADC sjedišta očituje se u tome što je organizacijski dualno - podijeljeno u dvije djelatnosti ADC-a, kao i u tome što posjeduje intuitivni step-by-step za korisnika generirani informativni upitnik. Razvijeno pomoću HTML5, CSS3, jQuery, Bootstrap i PHP tehnologija/frameworka.

advanced development consulting advanced development consulting
advanced development consulting


Ostali radovi

PAG TOURS
LIGHTWAVE
VILA KRASICA