loading
nosh nosh, branding, interijer

NOSH

KLIJENT

NOSH

GODINA

2021.

USLUGE

BRANDING OSMIŠLJAVANJE VERBALNOG IDENTITETA OSMIŠLJAVANJE VIZUALNOG IDENTITETA I KOMUNIKACIJE INTERVENCIJE U INTERIJERU

Smješten na poznatoj lokaciji, u samom centru grada, ovaj prostor postao je novo gastro odredište Riječana. Vlasnici su željeli ispričati nešto drugačiju priču - interijerom, novom terasom, ali i načinom na koji je osmišljen cijeli jelovnik. Ideju bruncha i tapasa trebalo je objediniti u jednu jedinstvenu priču i stvoriti brand čiju će ideju ljudi prepoznati.

nosh, branding, interijer

Verbalni identitet

Nakon odrađenih radionica s klijentom, krenuli smo u razradu verbalnog identiteta. Željeli smo zadovoljiti puno uvjeta: suvremen naziv, kratak, lako izgovorljiv, koji će objediniti iskustvo i filozofiju chefa Luke te sve zaokružiti u koncept koji će biti dovoljno otvoren za prilagodbu budućim trendovima.

nosh, branding, interijer

Tako je nastao NOSH. Kako bismo koncept napravili u potpunosti prilagodljivim trendovima i iznenađenjima chefa - odučili smo se za vrlo općenitu, ali iznimno zvučnu riječ nosh koja u prijevodu s engleskog jezika označava obrok, odnosno hranu. Kako bismo približili publici iskustvo i filozofiju chefa te ponudu mjesta, nazivu smo dodali Cosmopolit food bar - potpis koji savršeno opisuje slobodnu svjetsku kuhinju i ponudu jela iz čitavog svijeta.

nosh, branding, interijer

Fabula se nastavlja kroz osmišljavanje imena jela. Inspiraciju smo pronašli u New Yorku-u, kao glavnom gradu svijeta, te u engleskom jeziku kao službenom jeziku svijeta što nam je poslužilo da kreiramo karakter branda NOSH, pionira slobodne kuhinje u Rijeci.
Vizualni identitet i komunikacija

Nakon odobrenog verbalnog identiteta krenuli smo u razradu vizualnog koji se trebao uklopiti u ideju arhitekta prostora. Želja klijenta bila je kombinacija industrijskog stila prožetog minimalizmom te dozom elegancije. Vizualni identitet bazirali smo na boji bakra kao elementu industrijskog stila, custom made tipografiji koja svojom kompozicijom izaziva znatiželju te u kombinaciji s crnom bojom daje željenu eleganciju i minimalistički pristup.

nosh, branding, interijer

U vizualnoj komunikaciji, vizualnom identitetu dodali smo i dašak razigranosti odabirom script tipografije koja svojim oblikom savršeno nadopunjuje slasne vizuale.

nosh, branding, interijer

Intervencije u interijeru

U suradnji s arhitektom i izvođačima radova, stopili smo ideje i iskustvo u jedinstveno mjesto napravljeno za uživanje u zanimljivim jelima, dobrom piću i druženju s dragim nam ljudima. Vizualni identitet i poruke uklopile su se savršeno u postojeće ideje arhitekta koje smo naglasili prilagođenim osvjetljenjem.

nosh, branding, interijer

Na kraju svega, zadovoljni suradnjom, zaključujemo da je cijeli projekt zaista bio - svjetski. Posjetite NOSH isprobajte slobodnu svjetsku kuhinju i uživajte u novoj gastro oazi Rijeke, koju vam sa zadovoljstvom preporučujemo.

nosh, branding, interijer

Ostali radovi

LIFE
RIDENT
MAYREN