loading
Momenta - Branding, Verbalni identitet, vizualni identitet Momenta - Branding, Verbalni identitet, vizualni identitet

MOMENTA

KLIJENT

Paola Vukelić

GODINA

2023.

USLUGE

Branding Verbalni identitet Vizualni identitet

Event industrija vrlo je kreativna branša, puna izazova i raznolikih rješenja. Za našu klijenticu, kreirali smo brand koji se odlučno hvata u koštac sa svim izazovima i obećava rješenja po mjeri svakog klijenta.

Verbalni identitet

Inspiraciju naziva pronašli smo samoj ideji organizacije eventa, odnosno želji da se ovjekovječi neki trenutak i stvore uspomene - nešto što ćemo još dugo pamtiti i prepričavati. Moment predstavlja trenutak, čas; prigodu; okolnost. A što je event nego prigoda organizirana u zadanim okolnostima; čas vremena kako bi uhvatili savršen trenutak. Nazivu je pridodan sufiks - a kako bi dobili elegantniji i ženstveniji prizvuk te je tako nastala Momenta.

Nazivu je definiran potpisom branda koji opisuje njegovu djelatnost Creative event management.

Pridodan je i modularan set poruka: Remember the moment, Stay in the moment, Live the moment itd.

Momenta - Branding, Verbalni identitet, vizualni identitet Momenta - Branding, Verbalni identitet, vizualni identitet

Vizualni identitet

U vizualnom identitetu htjeli smo prikazati fleksibilnost pristupa te rješenja i koncepte koji su rađeni po mjeri klijenta - sve se to smjestilo u vizualni koncept čija je kruna leptir mašna - simbol elegancije i evenata. Logotip je tipografsko rješenje koje je poprimio oblik upravo te mašne. Hrabra i glasna tipografija, naglašava spremnost branda da se suoči s raznim željama klijenata i izazovima koje takva djelatnost donosi, a boje naglašavaju kako će ta rješenja biti svakako drugačija, a izazovi savladani.

Vizualni prikaz sustava fotografija koji zadržava oblik logotipa daje dinamiku cijelom identitetu - dinamiku, koja je zasigurno jedan od ključnih epiteta karakterističnih za event industriju.

Momenta - Branding, Verbalni identitet, vizualni identitet Momenta - Branding, Verbalni identitet, vizualni identitet Momenta - Branding, Verbalni identitet, vizualni identitet Momenta - Branding, Verbalni identitet, vizualni identitet Momenta - Branding, Verbalni identitet, vizualni identitet Momenta - Branding, Verbalni identitet, vizualni identitet Momenta - Branding, Verbalni identitet, vizualni identitet

Ostali radovi

MAXILLA
ZIMMERMANN
GREEN HEALTH