loading
sirola, branding, verbalni identitet sirola, branding, verbalni identitet

SIROLA

KLIJENT

Dalibor Širola

GODINA

2021.

USLUGE

BRANDING OSMIŠLJAVANJE VIZUALNOG IDENTITETA I KOMUNIKACIJE
sirola, branding, verbalni identitet

Dalibor Širola kondicijski je stručnjak i osobni trener s ekspertizom u području tenisa te s više od 20 godina iskustva. Trenirao je mnoge velike sportaše diljem svijeta, no posljednjih je godina najviše surađivao s tenisačima, a svojim klasičnim uslugama pridodao je i one online. I baš iz tih razloga, svoj postojeći brand želio je osuvremeniti te fokus staviti - igrače tenisa.

Redizajn logotipa

Potreba za cjelokupnim rebrandingom dolazi zbog zastarjelosti logotipa, nejasnom komunikacijom te prebacivanjem fokusa poslovanja striktno na igrače tenisa. Iako klijent dugi niz godina radi sa sportašima, zadnjih par godina fokusirao se na igrače tenisa svjetskog ranga te na specijalizaciji usluga koje nudi; od osobnih treninga, online treninga, seminara i workshopa. Upravo uključivanje i digitalnih kanala u poslovanje, zahtijevalo je novi logotip i vizualnu komunikaciju prilagođenu tim medijima.

sirola, branding, verbalni identitet

Zahtjev klijenta je bio da želi novu vizualnu komunikaciju koja će biti prvenstveno na webu i na društvenim mrežama, te da u fokusu bude prezime Širola/Sirola.

Nova vizualna komunikacija

Dizajn logotipa i pratećih elemenata je inspiriran brzinom, pokretom i rastom/napretkom sportaša. Sirola training systems je fokusiran na poboljšanje kondicije i izvedbe sportaša i sukladno tomu, grafički elementi su prikaz brzine i napretka. U imenu Sirola stavili smo fokus na zadnje slovo, koje i početno slovo abecede: od točke A sve kreće, te smo slovo A pretvorili u stiliziranu strelicu rasta koja simbolizira rast i povećanje kondicije, pokreta i izvedbe.

sirola, branding, verbalni identitet
sirola, branding, verbalni identitet
sirola, branding, verbalni identitet
sirola, branding, verbalni identitet

Ostali radovi

NOSH
RIDENT
MAYREN